Carnival Cruise Line kondigt derde achtbaan op het water aan

De internationale cruise line maatschappij Carnival Cruise Line met hoofdzetel in Florida, heeft een derde schip aangekondigd die een achtbaan zal bevatten. Het schip heeft de naam Carnival Jubilee gekregen en de achtbaan krijgt de naam Bolt.

 

De eerste achtbaan op zee blijkt een waar succes te zijn, want ondertussen is het derde schip in de maak die een achtbaan aan boord zal hebben. Het is de Carnival Cruise Line die haar passagiers rollercoasters aanbiedt. Eerst met het schip Mardi Gras die sinds 2021 vaart onder de vlag van de Bahama’s. Daarna met het schip Carnival Celebration die sinds 2022 uitvaart eveneens onder de vlag van de Bahama’s. Als derde met de Carnival Jubilee die dit jaar nog in het water moet gaan onder de vlag van Panama.

Op het schip zullen er heel wat activiteiten te doen zijn. Uiteraard hebben we Bolt, de ultieme zee-achtbaan. Deze is net zoals de andere twee elektrisch aangestuurd en bezoekers kunnen zelf de snelheid bepalen. Het betreft dan ook een Spike Coaster van de Duitse fabrikant Maurer Rides.

Natuurlijk is er met Dr.Inks PH.D. ook een cocktailbar aanwezig. Deze is onderwater en omgeven door aquariums. Bij Family Feud Live kan je dan weer zelf meespelen met het bekende TV spel. Waterworks is een waterpark op het dek van het schip. Deze heeft 3 grote glijbanen en nog 2 kleintjes. In tegenstelling tot de achtbaan is deze wel in de prijs inbegrepen.

Bij The Golden Mermaid is een andere cocktailbar die iets meer naar de zakelijkere kant is. Andere ontspanning vind je bij de Center Stage waar alle handen shows worden opgevoerd. In de Sportsquare vind je een hoogteparcours die net zoals de shows in de prijs zijn inbegrepen. Maar niet alleen een hoogteparcours is hier te vinden. Je kan ook hier allerhande sporten beoefenen.

Wie het graag wat rustiger houdt kan terecht in de Serenity Adult-Only Retreat. Hier kunnen volwassenen even tot volledige rust komen, ver weg van alle kinderen. In de Cloud 9 SPA kan er eveneens gerelaxt worden terwijl ook je lichaam uitermate kan ontspannen. Bij The Punchliner Comedy Club is het brullen en gieren van het lachen. Ook deze zit helemaal in de prijs inbegrepen. Verder zijn er natuurlijk tal van restaurants in alle maten en vormen waar je culinair volledig kan losgaan.

 

 

Bron: Carnival Cruise Line