Fotoalbum: Magic Kingdom – februari 2023

Wanneer een handvol Themeparkfreaks de Amerikaanse staat Florida bezoeken kan een bezoekje aan het iconische Magic Kingdom van het Walt Disney World Resort uiteraard niet uitblijven. Magic Kingdom was het eerste park van dit resort dat geopend werd in 1971. Het park werd ontworpen door de WED Enterprises, nu beter bekend als Walt Disney Imagineering. Hierdoor zijn er veel gelijkenissen met het Disneyland in Anaheim. Als je het ons vraagt is de beste attractie van het park nog steeds Space Mountain, al is de Space Mountain van Disneyland Paris spectaculairder te noemen. Hoe dan ook zal de achtbaan Tron Lightcycle / Run de show stelen in Magic Kingdom vanaf 4 april 2023. Daarnaast kenmerkt het park zich door andere legendarische attracties als Pirates of the Caribbean, Jungle Cruise en Carousel of Progress.