22 meter hoge pilaar van family droptower Dragonwatch geplaatst in toverland

In het Nederlandse Toverland wordt volop gewerkt aan enkele nieuwe attracties. Een daarvan wordt de Intamin Family Droptower Dragonwatch. Onlangs werd de 22 meter hoge pliaar geleverd en geplaatst in het park.

 

Onlangs konden we al zien hoe de SkyFly attractie Pixarus de hoogte in ging in Toverland, nu wordt ook de nieuwe attractie Dragonwatch opgebouwd. Het park ontving de afgelopen dagen de 22 meter hoge centrale pilaar, waaraan binnenkort de bezoekers in een soort parachutes een vrijeval kunnen maken.

Dragonwatch wordt gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin en is van het type Parachute Tower. Bij dit type attractie neem je plaats op een bankje dat omhoog gehesen wordt en nadien een familievriendelijke vrijeval maakt aan een parachute. Momenteel ziet de pilaar er nog kaal uit, maar er wordt later nog een gethematiseerd “omhulsel” geplaatst, zoals het park dit beschrijft.

Bron en foto’s: Toverland