Tweede Sesame Place pretpark geopend in San Diego

In San Diego opende dit voorjaar een nieuw pretpark, het gaat om het tweede Sesame Place pretpark. Dit pretpark staat volledig in het teken van de wereldberoemde tv-serie Sesamstraat. SeaWorld Parks & Entertainment werkte hiervoor samen met Sesame Workshop.

 

Sesame Place San Diego opende dit voorjaar als tweede park in haar soort. Het park biedt 18 attracties en waterattracties met Sesamstraat-thema aan. In het waterpark gedeelte kan je onder andere een golfslagbad beleven en een zogenaamde lazy river.

 

In het pretparkgedeelte vind je attracties terug als een zweefmolen, draaimolen, Crazy Bus attractie, alsook een familievriendelijke achtbaan. Deze achtbaan draagt de naam Super Grovers Box Car Derby en werd gebouwd door de Duitse fabrikant Zierer.

 

Bronnen en foto: Sesame Place San Diego, RCDB