Nieuw Sesame Place pretpark op komst in San diego

De SeaWorld Parks groep maakte bekend dat er een nieuw Sesame Place park geopend zal worden in de lente van 2021. Het wordt het tweede park van dit type dat niet gewoon een zone in een ander park is.

 

Het nieuwe Sesame Place park zal in de buurt komen te liggen van SeaWorld San Diego. Momenteel is op deze locatie het waterpark Aquatica San Diego gelegen, dat in na het seizoen van 2020 de deuren sluit. Het park zal nadien volledig veranderen van thema, maar meerdere van de glijbanen lijken bewaard te blijven. Zo zal een combinatie van water- en attractiepark ontstaan.

Op de eerste concepttekeningen kunnen we al enkele nieuwe attracties ontdekken zoals een zweefmolen, carrousel en crazy bus. En goed nieuws voor de credithunters, er zal ook een achtbaan gebouwd worden, in een Grover thema.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld Parks