Joypolis Guangzhou opent allereerste multi-launch coaster van Golden Horse

Junming Happy World, een stedelijk gaming- en toerismecomplex in het Chinese Guangzhou, opende onlangs de eerste Sega Joypolis van Zuid-China. In dit park is de blikvanger de allereerste gelanceerde achtbaan die Golden Horse, ook wel Jinma genoemd, bouwde.

 

Sega Joypolis is een groep van indoorpretparken, opgericht door de Japanse entertainmentgroep Sega. Sommige van de parken die onder deze naam openden zijn ondertussen gesloten, amper drie parken van de elf die ooit geopend werd bleven bestaan, namelijk in: Japan, Shanghai en Qingdao.

Onlangs kwam daar met de opening van Joypolis Guangzhou eentje bij. Het park telt een veertigtal attracties, waaronder een achtbaan. Deze achtbaan werd gebouwd door het Chinese bedrijf Jinma, dat we beter kennen als Golden Horse. De baan bevat een spike die drie verdiepingen hoog is en wordt meermaals gelanceerd, terwijl de bakjes kunnen draaien.

 

 

Bronnen: Rollercoaster Dream, RCDB