Joypolis Guangzhou bouwt aan opmerkelijke Golden Horse-achtbaan

Junming Happy World, een echt stedelijk gaming- en toerismecomplex in het Chinese Guangzhou, gaat de eerste SEGA Joypolis van Zuid-China ontwikkelen. Dit indoorpark krijgt alvast een achtbaan van de Chinese fabrikant Golden Horse die een spike en een lancering bevat.

 

SEGA Joypolis is een groep van indoorpretparken, opgericht door de Japanse entertainmentgroep SEGA. Doorheen de jaren werden 11 van deze parken geopend, maar slechts drie zijn nog operationeel. Deze zijn te vinden in Japan, Shanghai en Qingdao. Later dit jaar zal daar een nieuw en vierde park erbij komen, en dat in de Chinese provincie Guangzhou.

Guangzhou SEGA Joypolis belooft een veertigtal attracties te gaan aanbieden, waaronder een achtbaan. Deze zal een spike bevatten die drie verdiepingen hoog wordt. Het treintje zal meermaals gelanceerd worden en doorheen een track van 428 meter razen.

 

 

Enkele bouwfoto’s:

 

Bronnen: Rollercoaster Dream, RCDB, Interpark

Foto’s: Joypolis