Fort Fun blikt tevreden terug op 2021 en blikt vooruit op Halloween 2022

Het Duitse pretpark Fort Fun sloot het seizoen 2021 positief af, ondanks de uitdagingen die het moest aangaan door de coronamaatregelen. Tijdens Halloween werd het laatste hoofdstuk uitgewerkt van de Misty Ville Stories. Het park licht nu al een topje van de sluier op, want volgend jaar wordt Fort Fun 50 jaar en dat gaat gepaard met heel wat festiviteiten en een Best Off editie van Halloween.

 

Op 3 juni 2021 kon het Duitse pretpark Fort Fun dit jaar de poorten pas openen voor het publiek, maar het park sloot dit seizoen toch zeer positief af, vertelt parkdirecteur Andreas Sievering. Er werd ook flink geïnvesteerd dit jaar. Zo kreeg de boomstamattractie een volledig nieuw thema met bijhorende nieuwe naam. Verder opende er met Adventure Area een gloednieuwe speelzone voor kinderen. Ook werd geïnvesteerd in een verhoogde veiligheid bij de Alpine Coaster Trapper Slider door het plaatsen van een nieuw camerasysteem.

Ook stonden er weer heel wat events op de planning, waaronder het meer dan populaire Halloweenevenement Fort Fear. De laatste jaren stond dit in het teken van de Misty Ville Horror Stories, waarvan dit jaar The Final Chapter aan de beurt kwam.

In 2022 gaat het Fort Fun team nog een stap verder. Want volgend jaar viert het park haar 50ste verjaardag. Deze verjaardag zal het hele seizoen lang gevierd worden en al zeker tijdens Halloween. Tijdens Fort Fear 2022 gaat men namelijk voor een Best Off Horror editie met personages en spookhuizen die de afgelopen 13 jaar het meest succesvol bleken te zijn.

 

Bron en foto: Fort Fun