Attracties Peppa Pig pretpark bekendgemaakt

Eerder dit jaar raakte bekend dat er een Peppa Pig pretpark gebouwd zal worden in het Legoland Florida Resort. Nu maakte men bekend welke attracties hier allemaal te vinden zullen. Er is alvast een achtbaan bij.

 

Zes attracties, zes speelzones en een waterspeelzone werden onthuld voor het nieuwe en eerste Peppa Pig pretpark. Deze moeten de kinderen een leuke dag geven in het park dat in 2022 geopend zal worden in het Legoland Florida Resort. Het park zal interactieve attracties afwisselen met gethematiseerde speelzones waar ook shows plaatsvinden met de personages.

 

De attracties

Daddy Pig’s Roller Coaster. Op deze achtbaan van Zamperla neem je plaats in de rode auto van Daddy Pig en ga je op avontuur, want Mr. Bull heeft onverwacht de weg opgebroken en stuurt je langs een bochtige omleiding.

 

Peppa Pig’s Balloon Ride. In deze attractie neem je plaats in een Ballonmolen van Zamperla waarbij de luchtballonen je mee omhoog zullen nemen.

Grandad Dog’s Pirate Boat Ride. Hier neem je plaats in een bootje dat rondjes vaart.

Grampy Rabbit’s Dinosaur Adventure. Op deze paardjesbaan neem je plaats op de rug van een dino om een rondritje te maken.

Mr. Bull’s High Striker. Neem plaats in een kleine vrijevaltoren op de kermis. Deze is vormgegeven als een kop van jut spel.

Peppa’s Pedal Bike Tour and George’s Tricycle Trail. Hier kunnen de kinderen zich uitleven met fietsjes.

In een van de speelzones kunnen kinderen zich uitleven met het springen in zogezegde modder. Deze zone krijgt de naam Muddy Puddles Splash Pad. In de Fun Fair zone ontdekken ze dan weer veel gratis kermisspellen. Meer avontuur beleven ze in George’s Fort, Grandpa Pig’s Greenhouse en Peppa Pig’s Treehouse. In The Cinema kunnen ze dan weer de favoriete afleveringen van de serie bekijken.

Bij Rebecca Rabbit’s Playground kunnen de kinderen kruipen, klimmen en springen tussen de wortels. Bij Madame Gazelle’s Nature Trail moeten ze dan weer uitzoeken wie vreemde voetafdrukken naliet. Tenslotte kunnen ze van optredens genieten bij Mr. Potato’s Showtime Arena.

Bron en foto’s: Peppa Pig Theme Park