Studio 100 Story Studio presenteert nieuw verhaal rond Maya de Bij

Studio 100 Story Studio heeft na een succesvolle start met Bestemming Atlantis besloten een tweede immersive story te openen. Dit keer is de hoofdrol voor niemand minder dan Maya de Bij. Maya de Bij en het Honingfeest is vanaf 31 juli beschikbaar voor het publiek.

 

Het Studio 100 Story Studio op de Meir in Antwerpen presenteert een nieuw verhaal, Maya de Bij en het Honingfeest. Na een succesvolle start met Bestemming Atlantis is dit het tweede verhaal dat je kan bezichtigen in Antwerpen. Aan de hand van spectaculaire, levensgrote projectieschermen wordt het verhaal verteld. Dit in combinatie met een luisterverhaal dat zal verteld worden via koptelefoons.

Het nieuwe verhaal is gericht op kinderen en zal bezoekers meenemen naar de wereld van Maya de Bij, dat betekent dus dat alles veel groter zal lijken. Studio 100 werkte net zoals bij Bestemming Atlantis samen met CityCubes. Het belooft een toffe voorstelling vol humor en muziek te worden volgens de website. Het nieuwe verhaal is beschikbaar vanaf 31 juli.

 

 

Bron & Foto: Studio 100