Fun Spot America opent unieke 30 meter hoge zweefmolen

Fun Spot America, gelegen in Orlando, heeft plannen bekendgemaakt voor een nieuwe spannende familieattractie.  Het park zal in mei een bijna 30 meter hoge zweefmolen openen. De attractie zal door het leven gaan als Sky Hawk.

 

Sky Hawk

De nieuwe attractie gaat de naam Sky Hawk dragen en gaat een soort van zweefmolen zijn waarbij twee verschillende sensaties gecombineerd worden in één attractie. De hoogte van de toren gaat 27,5 meter zijn (90 feet).

 

Twee sensaties

Sky Hawk gaat de gewone traditionele stoeltjes hebben zoals we die bijvoorbeeld kennen van de Rox/Mega Mindy flyer uit de Plopsa-parken, maar deze attractie gaat ook zitjes hebben waarin men kan liggen zodat mensen het gevoel krijgen dat ze vliegen. De attractie wordt gebouwd door A.R.M. Rides uit Wintersville, USA.

Sky Hawk zal ook een verbluffend LED-lichtpakket krijgen omdat het Fun Spot park voornamelijk late openingstijden heeft. De nieuwigheid komt te liggen tussen de twee grote achtbanen van het park: White Lightning, een GCI coaster vergelijkbaar met Heidi The Ride en Freedom Flyer een Vekoma Family Suspended Coaster.

De nieuwe attractie Sky Hawk zal naar verwachting openen in mei 2021.

 

Bron: fun-spot.com