Six Flags Great Escape opent dit jaar thrillride Adirondack Outlaw

Six Flags Great Escape krijgt er een spectaculaire thrillride bij dit jaar. Het park opent met Adirondack Outlaw een 50 meter hoge booster attractie die voor de nodige adrenaline zal zorgen. Initieel zou deze attractie geopend worden in 2020, maar door de coronapandemie werd dit een jaartje uitgesteld.

 

In Six Flags Great Escape opent dit jaar Adirondack Outlaw. Een 50 meter hoge Booster attractie, die wij voornamelijk kennen van op de kermis. Met iets minder dan 80 km/u worden bezoekers tijdens deze rit door de lucht geslingerd. Het speciale hier is dat de gondels niet stil blijven, maar kunnen roteren.

 

 

Adirondack Outlaw bestaat uit een lange arm, met aan weerszijden een bakje waarin plaats is voor acht personen. De attractie zal een Western thema krijgen en vermoedelijk in het voorjaar openen.

 

Bron en foto: Six Flags Great Escape