Zwitserse kermisseizoen van start gegaan in Genève

Goed nieuws voor de Zwitserse exploitanten, daar zijn kermissen opnieuw toegelaten. In het laatste weekend van maart ging Luna Park Plainpalais van start in de stad Genève, een belangrijke jaarlijkse kermis die drie weken duurt.

 

In de Zwitserse stad Genève is een nieuwe editie van Luna Park Plainpalais van start gegaan op zaterdag 27 maart. Buiten de mondmaskerplicht lijkt de kermis vrij normaal door te gaan en lijkt er geen beperking te zijn op het aantal gasten. De kermis duurt drie weken en staat er nog tot 18 april.

Normaal staan er op deze kermis naast de Zwitserse attracties, ook een aantal Franse attracties, maar deze zijn door de coronamaatregelen niet tot in Genève geraakt. Voor de achtbaanfanaten staat er dit jaar de Dragon-Drachen van de Zwitserse exploitant Rey-Bergdorf.

Sfeerbeelden van op de kermis kan u hier bekijken.

https://fb.watch/4xrKNKDNiP/

 

Enkele van de attracties 

 

 

 

 

 

Video: Suisse TV