Attracties in nieuwe Wickie-zone worden volop getest in Holiday Park

Het Duitse pretpark Holiday Park, dat onderdeel uitmaakt van de Plopsa Group, opent dit seizoen een Wickie de Viking-zone, zoals zusterparken Plopsaland De Panne en Majaland Kownaty eerder ook al deden. In Holiday Park wordt het echter een uitbreiding van de bestaande zone, want men stopte de log flume eerder al in een Vikingjasje.

 

Het Duitse pretpark Holiday Park heeft verschillende nieuwe attracties toegevoegd aan haar Wickie de Viking themagebied. De zone rond het figuurtje is uitgebreid met een nieuw plein, dat net als in De Panne en Kownaty bestaat uit twee attracties en heel wat kleurrijke huisjes. Het gaat om een Splash Battle van Mack Rides en een Disk’O Coaster van Zamperla.

Ondertussen is de Plopsa Group volop bezig met het testen van de nieuwe attracties. Dat is te zien op een video die Holiday Park op haar facebookpagina deelde. De attracties moeten openen bij de start van het nieuwe pretparkseizoen.

 

Alles over de nieuwe zone kan je hier ontdekken.

 

Video: Holiday Park