Holiday Park – Wickieland

In het Duitse Holiday Park is men al druk aan het werk met de bouwwerkzaamheden van de uitbreiding voor volgend jaar. Wickieland verrijst er naast de al bestaande Wickie Splash en krijgt dezelfde opzet als in Plopsland De Panne en Majaland Kownaty.

 

Na de toevoeging van een zone rond het populaire figuurtje Wickie de Viking in Plopsaland De Panne en Majaland Kownaty, is de Plopsa Group nu druk in de weer met de bouw van een derde soortgelijk themagebied voor 2021: Wickieland in het Duitse Holiday Park. Ook hier gaat het gebied dezelfde attracties omvatten als de andere twee versies: een Mack Rides Splash Battle en een Disk’O Coaster van Zamperla

De werffoto’s tonen duidelijk dat het gebied al vergevorderd is om volgend seizoen te openen. De betonnen ruwbouw van de verscheidene gebouwtjes en de funderingen voor de beide attracties zijn al afgerond. Daarnaast is ook de staalstructuur voor de rotsen rondom de Disk’O Coaster al grotendeels geplaatst en zijn ook de eerste rotsen rondom de waterbak van de Splash Battle vorm aan het nemen. Van de effectieve attractieonderdelen voor de twee toevoegingen is nog geen spoor. De uitbreiding van de Wickie-zone zou in het voorjaar van 2021 moeten openen.

 

 

Bouwupdates:

17 maart 2021: De attracties worden volop getest

 

9 maart 2021: Luchtfoto

 

 

6 december 2020: Na 4 maand een nieuwe update!

16 augustus 2020: De werken gaan verder

 

31 juli 2020: Er is al veel gebouwd

11 juli 2020: TPF ging een kijkje nemen

 

7 juli 2020: Stand van zaken

7 juni 2020: De werken zijn al volop bezig