Gosetto is bezig met de bouw van grootste hangende transportabele darkride ter wereld

De Italiaanse fabrikant Gosetto is bezig met de bouw van een grote nieuwe attractie. Het gaat om een darkride met hangende karretjes dat het grootste in zijn soort moet worden. De attractie wordt niet voor schrikhazen want het gaat om darkride in de vorm van een spookhuis.

 

De Italiaanse fabrikant Gosetto is bezig met de bouw van een nieuwe recordbrekende attractie. Het gaat om een transportabel spookhuis dat de grootste darkride met hangende karretjes zal worden. Het wordt een perfecte mix van muziek, speciale effecten en animaties.

De attractie zal verkocht worden aan een exploitant uit Saudi-Arabië. Wie dit juist precies wordt, is nog niet bekendgemaakt. Hoe groot dit spookhuis wordt, is ook nog niet bekend. Maar dit zal alvast groter zijn dan de Haunted Mansion van Johan Hinzen dat 29 meter lang, 9 meter breed en 11 meter hoog is.

Bron & foto’s: Gosetto