Splinternieuw Terhills Resort by Center Parcs vanaf nu te boeken

Het nieuwe premium vakantiepark ‘Terhills Resort by Center Parcs’ opent medio 2021 de deuren. De 250 luxe cottages zijn gereed, er stroomt inmiddels water door de bosrivieren en vandaag wordt er hard gewerkt aan de centrale faciliteiten. De eerste gasten kunnen vanaf nu boeken voor een verblijf vanaf 14 juni 2021 op deze unieke plek in Limburg. Het vakantieresort is een project van LRM, en wordt beheerd door Center Parcs.

 

 

Frank Van Ouytsel, General Manager Terhills Resort: “Het resort is nu al prachtig. De werken vorderen gestaag. Daarom zijn we blij dat we kunnen aankondigen dat gasten vanaf nu een plekje kunnen reserveren op dit prachtige resort, op een unieke plek, midden in de natuur. We verheugen ons op de ontvangst van de eerste gasten om ze het premium gevoel te laten beleven.”

 

Een nieuw resort aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen

Wat vroeger een steenkool- en grindwinningsite was, heeft nu plaats gemaakt voor een uiterst groen vakantiepark, direct aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf de jaren ‘90 hebben Center Parcs en daarna LRM het gebied volledig gerevitaliseerd waardoor de natuur haar gang kon gaan. Hierdoor is een plek ontstaan waar mens en natuur elkaar op unieke wijze kunnen vinden.

De opzet van het resort verschilt sterk van de parken die de naam Center Parcs dragen. Daarom is gekozen voor een eigen identiteit binnen het aanbod van Center Parcs. Het resort is kleinschaliger van opzet en alles draait om de harmonie tussen mens en natuur. Dat kan door te genieten op het strand of een bootje te huren om vanaf je cottage over het prachtige meer te varen. Ook wandelen in de bossen van het Nationaal Park of het deelnemen aan een van de natuurgeoriënteerde workshops passen goed bij de kernwaarden van het resort. Terhills Resort telt 250 cottages die zorgen voor een premium vakantiebeleving. De vrijstaande accommodaties zijn voorzien van een stijlvolle inrichting, voor twee tot twaalf personen. De cottages zijn beschikbaar in twee luxeniveaus VIP en Exclusive. Deels beschikken ze zelfs over een eigen steiger en de Exclusive cottages hebben allen een eigen sauna.

De Country Club, een prachtig gebouw met panoramisch uitzicht over het meer, herbergt alle centrale faciliteiten: een culinair restaurant met verwarmd terras, een kleine supermarkt, een indoor speeltuin, een Kids Club, een workshopruimte, het Cycle Center en de receptie. Ook biedt het toegang tot de Aqua Garden: een binnen- en buitenzwembad met kinderbad.

De cottages zijn gemaakt van duurzame materialen en een belangrijk deel van het resort wordt voorzien van stroom dat opgewekt wordt door een zonnepark op de Terhills site. Op de Country Club komen groene daken en er wordt hard geïnvesteerd in de verrijking van de biodiversiteit op het resort.

Terhills Resort zal ook zo’n 200 mensen tewerkstellen zodra het operationeel is. De bouw van het resort draagt bij aan de economische opleving van de regio.

De bouw loopt op schema en het resort zal medio 2021 de deuren openen. Zo kunnen gasten vanaf nu de eerste boekingen maken voor een verblijf vanaf 14 juni 2021.