Skyline Attractions ontwikkelt Skywarp Orbit

Het Amerikaanse bedrijf Skyline Attractions ontwikkelde een nieuwe variant op haar Skywarp reeks. Skywarp Orbit zoals deze genoemd wordt is een compactere uitvoering van deze attractie waarbij een treintje doorheen een eindeloze track rijdt.

 

Skyline Attractions stelde onlangs haar nieuwe model in de Skywarp reeks voor. Deze uitvoering, de Skywarp Orbit, is een aanvulling op de reeds bestaande Classic en Horizon uitvoeringen. Het Orbit model heeft een hoogte van iets meer dan 9 meter en een tracklengte van 67 meter.

 

 

De Skywarp Orbit zal de berijders heel wat negatieve g-krachten laten ervaren en bevat een airtimeheuvel en Cutback inversie. Door de compactheid van deze versie biedt het bedrijf indoorparken de kans ook zulke attractie in huis te halen.

 

In 2019 opende in Sea World San Diego met Tidal Twiter een gelijkaardige attractie van het type Horizon.

 

 

De allereerste versie die het bedrijf bouwde kunnen we terugvinden in Six Flags Discovery Kingdom met Harley Quinn Crazy Coaster.

 

 

Bron en foto’s: Skyline Attractions, Midway Mayhem