PortAventura World viert tot 15 november Halloween

Desondanks de corona toestanden in Spanje kan je weer griezelen in PortAventura World. Het grote Halloween evenement vindt plaats van 19 september tot 15 november 2020. Op het programma staan drie spookhuizen en drie shows.

 

PortAventura World viert ook dit jaar Halloween. Tijdens dit evenement dat loopt tot 15 november kan je in het park drie shows ontdekken, welke een eerder familiaal karakter hebben en niet meteen eng zijn.

 

Aves del Paraiso

Een educatieve show met papegaaien.

 

Bang Bang Halloween

Een acrobatische show waarin een groep soldaten de stad verdedigen tegen een jonge vampier.

 

Halloween Kingdom

Een indrukwekkende revueshow met geweldige acrobatische elementen.

 

De echte engheid ontdek je in de spookhuizen, waarvan La Isla Maldita de meest indrukwekkende is

 

La Isla Maldita

Wie een liefhebber is van echte horror kan dit jaar opnieuw terecht bij Halloweenervaring La Isla Maldita. Deze bijzondere walktrough-ervaring wordt gebouwd in het waterpark Caribe Aquatic Park dat tijdens deze periode gesloten is.

Wie wil deelnemen aan deze ervaring moet € 10 betalen, maar daar krijgen ze heel wat voor terug. De gehele ervaring zal zo’n 35 minuten in beslag nemen. Je zult in La Isla Maldita moeten ontsnappen aan 100 griezelige piraten. Onderweg kom je scheepswrakken en andere decoraties tegen.

 

REC Expierence

Deze horror-attractie werd geïnspireerd op de beroemde Zombie-filmreeks. Zo’n 40 acteurs roepen de griezeligste momenten van de saga op, voer bij uitstek voor fans van horror en spanning. Deze maze zal je 15 minuten lang meenemen langs decors die je meenemen in de filmreeks.

 

Apocalipsis Maya

Een vervloekte jungle, sjamanen, enge mummies, gevangenen die transformeerden in hongerige zombies, een spookachtig verlaten ziekenhuis en Maya Goden die bovennatuurlijke krachten hebben, dat kan je ontdekken bij Apocalipsis Maya.

Toen een team onderzoekers, op zoek naar een schat, een Maya tempel openden, lieten ze een vloek vrij. De goden willen nu wraak nemen. Deze maze zal je ongeveer 15 minuten lang meenemen tussen 40 acteurs.

 

 

Bron en foto: PortAventura World