Nog tot 13 november griezelen in PortAventura

In het Spaanse PortAventura ging het Halloweenevenement alvast van start, dit zal nog duren tot 13 november. Naast een bijzondere sfeer wachten er tal van Halloween-attracties op je. Nieuw voor dit jaar is een spookhuis dat opgericht werd in samenwerking met MTV.

 

Vijf horrorervaringen en maar liefst zeven shows biedt het Spaanse PortAventura dit jaar aan tijdens deze Halloweenperiode. Nog tot 13 november kan men deze gaan ontdekken.

 

Spookhuizen

Horrock in Texas € 7

Nieuw dit jaar is het spookhuis Horrock in Texas, waarvoor het park samenwerkt met MTV. In deze attractie zou zogenaamd een gitarist een elektrische shock gekregen hebben tijdens een optreden. Nu dwaalt hij als zombie door de onderwereld, waar hij allerlei bekende muzikanten ontmoet.

 

La Muerte Viva € 7

Het is de Dag van de Doden en de straten van Mexico zijn het toneel van een huiveringwekkend feest dat niets te maken heeft met het traditionele festival…

 

La Isla Maldita € 12

Wie een liefhebber is van echte horror kan dit jaar opnieuw terecht bij Halloweenervaring La Isla Maldita. Deze bijzondere walkthrough-ervaring wordt gebouwd in het waterpark Caribe Aquatic Park dat tijdens deze periode gesloten is. Je zult in La Isla Maldita moeten ontsnappen aan 100 griezelige piraten. Onderweg kom je scheepswrakken en andere decoraties tegen.

 

REC Expierence € 7

Deze horrorattractie werd geïnspireerd op de beroemde Zombie-filmreeks. Zo’n 40 acteurs roepen de griezeligste momenten van de saga op, voer bij uitstek voor fans van horror en spanning. Deze maze zal je 15 minuten lang meenemen langs decors die je meenemen in de filmreeks.

 

Apocalipsis Maya € 5

Een vervloekte jungle, sjamanen, enge mummies, gevangenen die transformeerden in hongerige zombies, een spookachtig verlaten ziekenhuis en Maya Goden die bovennatuurlijke krachten hebben, dat kan je ontdekken bij Apocalipsis Maya.

 

Toen een team onderzoekers, op zoek naar een schat, een Maya tempel openden, lieten ze een vloek vrij. De goden willen nu wraak nemen. Deze maze zal je ongeveer 15 minuten lang meenemen tussen 40 acteurs.

 

Halloween Passport

Men kan opteren om maar enkele spookhuizen te doen of een Halloween Passport te nemen voor € 30 en zo toegang te krijgen tot alle spookhuizen.

 

Bron en foto: PortAventura