Nieuwe thrillride in Deens pretpark Bakken geopend

Het Deense pretpark Bakken kon na de corona lockdown weer heropgestart worden. Met deze heropening kon men meteen ook de opening van de nieuwe thrillride Supernova vieren. Deze attractie is van het type Freak Out, gebouwd door KMG.

 

Toen de pretparken weer heropende in Denemarken, kon Bakken met trots aankondigen dat haar gloednieuwe thrillride Supernova eveneens geopend werd. Deze thrillride zal thrillseekers zeker de nodige kriebels aanbieden.

 

Super Nova is een frisbee-achtige attractie van het type Freak Out. Men neemt plaats in een pendel die ronddraait en heen-en-weer zwaait. Dit type attractie wordt gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Wanneer je het hoogste punt bereikt, hang je ongeveer 21 meter boven de grond.

 

 

Bron en foto’s: Bakken