Majaland Kownaty zal opnieuw twee attracties openen in 2021

Majaland Kownaty zal volgend jaar weer een stukje groter worden. Na de opening van het Wickiegebied dit jaar krijgt het park met een waterspeelplaats en een Sky Fly opnieuw twee nieuwe attracties. Ondanks corona zet Plopsa zijn investeringsbeleid gewoon verder in het Poolse park.

 

Na de opening van de houten achtbaan Wilkołak in 2019 en Wickieland dit jaar zal het jonge pretpark opnieuw iets toevoegen in 2021. Het gaat om een grote waterspeelplaats en een Sky Fly uit het assortiment van Gerstlauer. Dit type attractie staat momenteel al in Holiday Park. Volgens eerder getoonde concept-arts staat het attractietype daarnaast ook op de planning voor het Majapark in Warschau. De uitbreiding komt ten zuiden van Wickieland.

Het nieuwe themagebied zal in het teken staan van de animatieserie Super Wings. “We wilden naast Maya de Bij nog iets jongensachtigs en we hebben gezien dat Super Wings populair is in Polen en Duitsland. Eén derde van de bezoekers in Majaland is Duits”, aldus Steve van den Kerkhof aan Looopings.

Super Wings is geen eigendom van Studio 100. Al wordt de animatieserie mede geproduceerd door de Amerikaanse animatiestudio Little Airplane die sinds 2017 in handen is van Studio 100. De serie draait om Jett die pakketjes moet bezorgen aan kinderen over de hele wereld. Uiteraard wordt hij hiervoor bijgestaan door heel wat bevriende vliegtuigen.

Majaland is elke dag geopend van 10 tot 18 uur.

 

Bron: Looopings