Winteropening en nieuwe abonnementen te koop voor Bellewaerde

Het West-Vlaamse Bellewaerde verkoopt sinds heden opnieuw jaarkaarten, dat staat op de website te lezen. De Bellewaerde Season Pass is voor € 79 verkrijgbaar en biedt toegang tot en met 12 februari 2021, inclusief de nieuwe winteropenstelling.

Naast de opening van hun gloednieuwe familieachtbaan Wakala, zijn er nog meer positieve nieuwtjes te melden vanuit het Belgische Bellewaerde. Na zusterpark Walibi Belgium, heeft Bellewaerde aangekondigd opnieuw abonnementen te verkopen voor het seizoen 2020. Voor € 79 kunnen bezoekers onbeperkt genieten van Bellewaerde en haar waterpark. Hetzelfde abonnement werd eerder dit jaar aangeboden voor € 99, goed voor een prijsdaling van maar liefst € 20. Je abonnement verlengen kan al voor € 75.

Ook kunnen metgezellen van een kaarthouder genieten van 25% korting tijdens de zomer en winter en 50% tijdens de Halloweenperiode op toegang voor het Bellewaerde park. Voor het waterpark is dat 50%, 25% en 33% korting tijdens de zomer, herfst en winter.

Winteropenstelling

Op de website van het park valt daarnaast ook te lezen dat Bellewaerde opnieuw een winteropenstelling is aan het voorbereiden. In 2005 was Bellewaerde het eerste Belgische pretpark dat tijdens de wintermaanden was geopend, maar stopte er weer mee in 2010. Alles wijst erop dat naast Bellewaerde Aquapark nu ook het pret- en dierenpark opent in de winter: van 5 december 2020 tot en met 3 januari 2021.

Bron: Bellewaerde