Waterpark Rulantica gaat weer open

Deze week zal het waterpark Rulantica opnieuw haar deuren openen. Het waterpark dat bij het Europa-Park Resort hoort, gaat open op donderdag 3 juni. De opening gaat gepaard met een heleboel maatregelen tegen het coronavirus.

 

Op donderdag 3 juni mag het waterpark Rulantica opnieuw de deuren openen. Het waterpark dat onderdeel is van het nabijgelegen Europa-Park Resort zal op die dag ook haar drie nieuwe attracties openen. Svalgurok, de grootste waterspeeltuin van Duitsland zal openen samen met het Snorri strand. Voor wie niet genoeg krijgt van Snorri opent er nog een derde attractie, Snorri Snorkling VR.

 

Uiteraard zijn er bij de heropening een heleboel maatregelen tegen het coronavirus. Zo zal er maar een beperkt aantal gasten binnen mogen die ook nog eens getest moeten zijn alvorens ze in het waterpark mogen. Wie gevaccineerd is moet enkel zijn vaccinatiebewijs tonen. Er is een mondmasker plicht in de lobby, dit tot je aan je locker bent. Verder wordt er ook gecontroleerd of bezoekers voldoende afstand houden van elkaar. In het zwembad zelf dienen er geen mondmaskers gedragen te worden.

 

Rulantica zal dagelijks geopend zijn van 10 uur tot 22 uur. Hotelgasten mogen al een uurtje eerder binnen, vanaf 9 uur. Een toegangsticket kost 42 euro per persoon.

 

Bron en foto: Europa-Park