Nieuwe KMG Experience voor Franse kermissen

Op de kermis van Avignon is een nieuwe Experience attractie in première gegaan. De thrillride werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. KMG doet het de laatste tijd erg goed en leverde al veel nieuwe attracties af.

 

Fijn nieuws voor de Franse kermisliefhebbers. Daar is op de kermis van Avignon in Zuid-Frankrijk een nieuwe attractie in première gegaan. Het gaat om een Experience van de Nederlandse fabrikant KMG. De kermis van Avignon vond plaats van 15 februari tot en met 25 februari 2020. De attractie is de voormalige Super Spin van de Britse exploitant Sedgwick.

 

De Experience is een molen met drie armen die omhoog gaan. Aan het uiteinde van iedere arm zit een kleine molen met 2 gondels die overkop draaien. De Experience is gebouwd op één middenbouwwagen. De opbouwtijd van deze attractie bedraagt 3 à 4 uur met drie personen. In totaal is er 1 transport nodig van 28 ton. De attractie is 15,7 meter op 15,9 meter en 9 meter hoog. Er zijn 6 gondels met in totaal 24 zitjes, goed voor een capaciteit van 750 personen per uur.

 

Vorig jaar ging er ook al een nieuwe Experience van KMG rondreizen. Toen was het de Oostenrijkse exploitant Fritz Thurner die de attractie had aangekocht. Deze werd omgedoopt tot de Take Off en ging in première op de kermis van Linz.

 

Bron: turbo-kermis.fr