Sloop Studio Tram Tour begonnen in Disneyland Parijs

In het Walt Disney Studios park bij Disneyland Parijs werd begonnen met de sloop van de bekende Reign of Fire scene van de Studio Tram Tours attractie. Deze attractie zal getransformeerd worden naar een Cars attractie.

 

 

Op een filmpje gedeeld door enkele Disneyland fansites is te zien hoe bij de attractie Studio Tram Tours in het Studios park van het Disney resort in Parijs begonnen is met de sloop. Men is momenteel bezig met het slopen van de bekende Reign of Fire scene uit deze attractie.

 

 

Cars Route 66

Cars Route 66 zal de nieuwe naam worden van de vernieuwde attractie. Het parcours wordt behoorlijk korter, om zo plaats te maken voor de toekomstige uitbreidingen van het park. Bij de vernieuwde attractie blijft de bekende Catastrophe Canyon scene bewaard, maar zal alles om de filmreeks Cars draaien met in de hoofdrollen Bliksem McQueen, Takel en vele anderen.

 

Bron Disney