Nieuwe thrill ride voor Nederlandse kermissen in 2020

Goed nieuws voor de kermisfans. Ruitenberg & Sipkema gaan in 2020 een nieuwe thrill ride openen. Het gaat om een Smashing Jump van de Italiaanse fabrikant Fabbri, die de naam Dance Jumper zal krijgen.

 

De Nederlandse exploitanten Ruitenberg & Sipkema hebben de handen in elkaar geslagen. Ze zullen in 2020 namelijk uitpakken met een nieuwe thrill ride. Dat laten de exploitanten weten aan de hand van een website, die volledig is gewijd aan de nieuwe attractie.

De attractie krijgt de naam Dance Jumper en wordt een Smashing Jump 12 van de Italiaanse fabrikant Fabbri. De thrill ride krijgt een unieke schuine opstelling met front. Daarnaast wordt de attractie uitgerust met 24 verschillende draaiprogramma’s.

Ook aan buurtbewoners werd gedacht want Dance Jumper zal voorzien worden van een geluidsloze aandrijving. De attractie zal uitgerust worden met 12 armen waar in totaal 24 personen kunnen inzitten. De attractie moet klaar zijn tegen 2020 en zal zowel in Nederland als in Duitsland rondreizen.

Bron & Foto’s: Dance Jumper