Nieuwe attractie in opbouw bij Erlebnispark Schloss Thurn

Bij het Duitse pretpark Erlebnispark Schloss Thurn wordt volop gebouwd aan de nieuwe attractie Fledermaus-Flug die dit seizoen geopend wordt. Deze schommelboot zal in het teken van de vleermuis staan.

 

Erlebnispark Schloss Thurn deelde via sociale media foto’s van de opbouw van de nieuwe attractie Fledermaus-Flug die het park dit jaar opent. Deze schommelboot staat in het teken van de vleermuis, diertjes die in de zomer in het kasteel van het park huizen.

 

Mettalbau Emmeln mocht deze nieuwigheid leveren. De boot van de attractie zal plaats bieden aan 42 personen en aangekleed worden als een vleermuis. Zo zal het boegbeeld het hoofd van een vleermuis worden en achteraan de boot komen vleermuisvleugels.

 

Bron en foto’s: Erlebnispark Schloss Thurn