Nigloland heeft treintje nieuwe achtbaan Noisette Express onthuld

In Nigloland loopt de bouw van de nieuwe achtbaan Noisette Express op wieltjes. Deze achtbaan vervangt de oude Big Apple achtbaan Chenille. Onlangs onthulde het park het treintje dat binnenkort over de baan zal rijden.

 

Bij het Franse pretpark Nigloland lijken de bouwwerken van de nieuwe achtbaan Noisette Express voorspoedig te verlopen, de track is bijna compleet en het treintje werd geassembleerd bij de bouwer. Het park onthulde dit treintje onlangs op haar facebookpagina. Achteraan het treintje is grappige theming voorzien, een eekhoorn speelt brakeman en lijkt het treintje te besturen.

 

 

Noisette Express

Noisette Express zal een achtbaan worden voor de hele familie. Kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken vanaf 90 cm. De achtbaan werd ontworpen door Art Engineering, de theming door P&P Projects. De lengte van de baan wordt 220 meter en je legt het parcours tweemaal af. Het project is een investering van 3 miljoen euro.

 

 

Bron en foto’s: Nigloland