Kings Dominion neemt afscheid van thrillride The Crypt

Bij het Amerikaanse pretpark Kings Dominion wordt ook dit jaar afscheid genomen van een attractie, ditmaal de thrillride The Crypt. Vorig jaar sloot het park ook al de achtbaan Volcano, die toevallig in hetzelfde gebied gelegen was.

 

Bij Kings Dominion lijkt men volop plaats aan het maken te zijn voor een grote nieuwkomer. Vorig jaar nam het park afscheid van haar gelanceerde hangende achtbaan Volcano die in het themagebied Safari Village lag. Dit jaar verdwijnt uit hetzelfde gebied opnieuw een attractie met The Crypt.

 

The Crypt was een suspended topspin gebouwd door Huss. Deze attractie opende in 2005 als Tomb Raider: Firefall, maar veranderde van naam door de overname van het park door de Cedar Fair groep.

 

Het park geeft zelf aan dat de attractie verdwijnt om iets nieuws in de plaats te bouwen. Wat dit wordt is voorlopig nog geheim, ware het niet dat onlangs enkele plannen voor een nieuwe achtbaan lekten.

 

Bron en foto: Kings Dominion