Chessington World of Adventures vervangt schommelschip Black Buccaneer

Het Engelse pretpark Chessington World of Adventures vervangt haar oude schommelboot Black Buccaneer door een nieuw exemplaar. Dit maakte het park bekend op haar Facebookpagina. Tevens gaan ze via die pagina op zoek naar een naam voor de nieuwe attractie.

 

Chessington World of Adventures maakte onlangs al enkele nieuwigheden en vernieuwingen bekend, maar dat bleek niet alles te zijn. Zo opent het park dit jaar de zone Rainforest en krijgt een andere kinderattractie een nieuwe naam en thema.

Ondertussen maakte het park ook bekend dat er een vervanger komt voor de in 2019 gesloten schommelboot Black Buccaneer. Black Buccaneer werd geopend in 1988 als Smugglers Galleon maar wijzigde later van naam. Deze attractie werd gebouwd door de Duitse fabrikant Huss, welke ook in zal staan voor het nieuwe exemplaar.

 

 

Bron en foto: Chessington World of Adventures