Chessington World of Adventures maakt plannen nieuwe themazone officieel bekend

Nadat de plannen al uitlekten via bouwaanvragen, heeft het Engelse dieren- en attractiepark haar plannen bekendgemaakt voor de komst van een nieuw themagebied. Dit gebied zal in het teken van het regenwoud staan en enkele nieuwigheden tellen.

 

Chessington World of Adventures werkt aan een nieuw themagebied voor de jonge bezoekers. Dit gebied zal de naam Rainforest dragen, de inspiratie hiervoor haalde het park bij de organisatie World Land Trust die het steunt. World Land Trust is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde non-profit milieuorganisatie opgericht in 1989. Het primaire doel is het behoud van planten, dieren en natuurlijke gemeenschappen in risicogebieden.

De nieuwe zone zal meerdere attracties tellen waaronder een nieuwe mini log flume die de naam River Rafts krijgt, al is deze niet compleet nieuw maar afkomstig van het Weymouth Sea Life Adventure Park. Verder komt er een nieuw thema voor het bestaande rondritje Toadie’s Crazy Cars. Deze krijgt de naam Jungle Rangers, de attractie krijgt een update met nieuwe track en jeeps als voertuigen.

 

Elders in het park zal de Flying Jumbos draaimolen transformeren in Elmer’s Flying Jumbos. Hiervoor krijgt de attractie een nieuwe locatie en thema. Elmer the Patchwork Elephant is een populaire kinderboekenreeks in het Verenigd Koninkrijk en zal het thema worden voor de molen.

 

 

Bron en foto’s: Chessington World of Adventures