Twee nieuwe attracties voor Mondo Verde

Het Nederlandse park Mondo Verde, gelegen in Landgraaf, zal dit jaar haar aanbod uitbreiden met twee nieuwe attracties. De eerste wordt een zweefmolen, de tweede een waterspeeltuin. Dat maakte het park via haar Facebookpagina onlangs bekend.

 

Mondo Verde is een park gelegen in het Nederlandse Landgraaf waar je zowel tuinen, dieren en attracties kan ontdekken. In 2017 opende het park nog een Log Flume en dit jaar zal naast deze baan een nieuwe waterspeeltuin ontstaan.

Maar dat is niet alles, het park zal ook in haar attractiegebied, waar nu al een Rock & Tug staat, een achtbaan en botsauto’s te vinden zijn en een nieuwe zweefmolen openen. Deze wordt geleverd door het Italiaanse bedrijf Preston & Barbieri. De funderingswerken zijn alvast volop bezig.

Het park hoopt de nieuwigheden in het voorjaar te kunnen openen.

 

Bron en foto’s: Mondo Verde