Die Drachenbucht krijgt nog een extraatje in Freitzeit-Land Geiselwind

Het in 2019 geopende themagebied Die Drachenbucht krijgt een nieuwe attractie. Freitzeit-Land Geiselwind opent een labyrint met een Chinees thema, zoals de rest van het gebied. De beleving zal Meister Lings magischer Garten gaan heten.

 

Freizeit-Land Geiselwind kondigde afgelopen tijd al heel wat nieuwigheden aan voor 2020, waaronder een schommelschip en een paardenbaan. Het zet daarmee het elan van 2019 door. Vorig jaar opende het park al tal van nieuwe attracties. Waaronder een volledig nieuwe zone in Chinees thema: Die Drachenbucht. Het themagebied helemaal in het oosten van park krijgt er nu een extra attractie bij.

 

Naast de achtbaan Drachen Höhle opent het park een labyrint, onder de naam Meister Lings magischer Garten. In het magische labyrint van bijna 1000 meter zitten er tal van verrassingen. “Ga op avontuur in een magisch doolhof, ontdek mystieke wezens, overwin obstakels en ontdekt het geheim van het doolhof”, aldus het park. In het midden van het doolhof wordt een pagode opgetrokken.

 

Freizeit-Land Geiselwind opent op 4 april opnieuw de deuren.

 

 

Bron en foto: Freizeit-Land Geiselwind