Hurricane nieuwe attractie voor Nederlandse kermissen

De afgelopen weken werden heel wat nieuwe attracties aangekondigd voor de Nederlandse kermissen. Ook deze keer kunnen we berichten over een nieuwe familieattractie. Het gaat om een attractie met de naam Hurricane die zal uitgebaat worden door de exploitanten familie Brouwer/Van Reken.

 

Hurricane wordt een nieuwe familieattractie voor de Nederlandse kermissen in 2020. Het is de familie Brouwer/Van Reken die de attractie aankocht bij de vrij onbekende Italiaanse fabrikant Park rides Lamborghini. Het gaat om een Super Twister attractie die eveneens wordt aangeboden door het andere Italiaanse bedrijf Fabbri Rides. Hieronder kan je een aantal foto’s bekijken van een gelijkaardige attractie.

In de Hurricane kunnen telkens 24 mensen een ritje maken. De attractie heeft een lengte van 15 meter lang op 11 meter breed terwijl de attractie 6 meter hoog is. In totaal heeft deze 27 kW nog om te opereren. De attractie zal in première gaan in april op de kermis. Welke kermissen de attractie allemaal zal aandoen is nog niet bekend. Wel staat al vast dat deze zal gaan naar de Lambertuskermis van Hengelo.

Hieronder kan je een video zien van dezelfde attractie maar dan gemaakt door Fabbri Rides.

 

Foto’s: Park Rides Lamborghini & Brouwer/Van Reken