Fotoalbum: Mt. Olympus Water & Theme Park – juli 2019

Mount Olympus is vernoemd naar de beruchte Griekse godenberg, al de attracties hebben ook Griekse namen meegekregen. Het park is opgericht door een Griekse immigrant Demetrios “Jim” Laskaris. Hij overleed echter in 2003 en sindsdien hebben zijn dochter en zoon de leiding van het park overgenomen. In het park kan je vijf achtbanen terugvinden. Dit is echt een park voor liefhebbers van houten achtbanen, er staan er maar liefst vier verschillende. Hades 360 is de hoogste coaster van het park met een hoogte van 41,5 meter. Deze werd door de Gravity Group gerenoveerd en voorzien van een inversie. Cyclops  was de allereerste achtbaan die opende in het park. Deze opende in 1995 en werd gebouwd door Custom Coasters International. Een jaar later mocht hetzelfde bedrijf opnieuw een achtbaan openen in het park met Pegasus en nog een jaar later een laatste woodie met Zeus. Als familiale achtbaan heeft het park Little Titan in huis, welke gebouwd werd door E&F Miler Industries.