Movie Park Germany nodigt u uit voor het grootste Halloween-feest ooit!

Bloeddorstige zombies, akelige clowns en onheilspellende ondoden hebben al hun donkere schaduwen vooruit gegooid. Maar eerst nu begint in Movie Park Germany het engste Halloween-feest van het jaar! Door het enorme succes van het Halloween Horror Festival heeft het grootste film- en attractiepark van Duitsland een griezelige verrassing in petto voor alle Halloween-fans. Niet alleen rond 280 monster acteurs zullen op 31 oktober in de donkerste hoeken van het park rondlopen. Voor het eerst in de geschiedenis van het Halloween Horror Festival kunnen gasten in hun eigen enge kostuums het park veranderen in het grootste Halloween-feest aller tijden. In overleg met de stad Bottrop zal Movie Park Germany de openingstijden verlengen tot het allerlaatste uur van de avond op 31 oktober: Het park en bijzonder de horrorattracties zijn tot middernacht geopend, waardoor er nog meer Halloween-sfeer ontstaat.

 

“We kijken ernaar uit om een speciale Halloween-avond met onze gasten door te brengen en hen de kans te geven om het Halloween Horror Festival op deze manier vorm te geven”, zegt bedrijfsleider Thorsten Backhaus. “Daarnaast zullen onze monster acteurs natuurlijk een onmiskenbare sfeer creëren in alle horrorattracties en op de straten van het park. Er zijn nog nooit eerder zoveel monsters in het park geweest”.

 

Het enge concept van het Halloween Horror Festival blijft natuurlijk behouden. Niet alleen in vier scare zones, maar ook in de acht horrorhuizen kunnen gasten tot diep in de nacht hun moed bewijzen en er doorheen lopen. In het nieuwe “Project Ningyo” komen ze tot op de bodem van het mysterie van eeuwige schoonheid en komen ze gevaarlijk dicht bij het bedrijf dat reclame maakt voor zijn veelbelovende jeugdserum – zo dichtbij dat er niet veel tijd is om te ontsnappen.

Ook de monsters in “Wrong Turn”, “Insidious – Chapter 2”, “Slaughterhouse”, “Circus of Freaks”, “Hostel”, “Campout” en “The Walking Dead Breakout” (dit jaar voor de laatste keer) wachten op hun middernachtsnack op 31 oktober en nemen de bezoekers mee naar de donkerste hoekjes van het attractiepark tot het einde van de avond. Daarnaast zullen talrijke attracties, zoals “Star Trek™: Operation Enterprise”, “The High Fall” of “The Bandit” hun openingstijden verlengen, zodat gasten zich nog intensiever kunnen onderdompelen in de apocalyps.

 

Om het feest-karakter van 31 oktober te onderstrepen, zorgt live DJ Max Bering, bekend uit Parookaville, tot het einde van de avond voor de juiste Halloween-sfeer. Op de New York City Plaza kunnen bezoekers vechten voor de juiste beats van de eindtijdstemming en samen hun overleving vieren.

 

Om op de Halloween-avond onderscheid te kunnen maken tussen bezoekers en monster acteurs van Movie Park Germany, zal het park zijn acteurs dienovereenkomstig markeren. Maar: “Of het nu gaat om een zombie, clown of ondoden – de gasten kunnen het zelf bepalen en kunnen hun eigen hart en ziel in de kostuumkeuze steken, daarom verheugen we ons vooral op deze Halloween-avond”, zegt Halloween-projectmanager Manuel Prossotowicz en voegt eraan toe: “Veiligheid is natuurlijk de eerste prioriteit, dus het park vraagt alle bezoekers om vooraf aandacht te besteden aan een paar aanwijzingen”. Een volledige maskering en het meenemen van scherpe voorwerpen, wapens van welke aard dan ook en natuurlijk ook wapendummy’s is ten strengste verboden. In ieder geval dienen de gasten er rekening mee te houden dat er voor het betreden van het park specifieke controles worden uitgevoerd en dat de kostuums niet mogen leiden tot een beperking van de operationele werking van de attracties.

 

Zoals altijd is de prijs van het Halloween-ticket inclusief toegang tot het park vanaf 10.00 uur. De tickets voor de langste nacht in Movie Park Germany zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar (beperkte beschikbaarheid!).

 

Meer informatie over het Halloween Horror Festival vindt u onder:

www.movieparkgermany.nl