Tobu Zoo Park sluit houten achtbaan Regina

Het Japanse pretpark Tobu Zoo Park kondigde onlangs aan haar gigantische houten achtbaan Regina te gaan sluiten. Na 19 jaar valt het doek over deze woodie, die gebouwd werd door Intamin. Welke reden achter de sluiting zit is niet geweten.

 

Tobu Zoo Park sluit haar houten achtbaan Regina, die jarenlang een ware eyecatcher was in het park. Dit jammere nieuws kwam onlangs naar buiten. Regina draaide ongeveer 19 jaar haar rondjes in het park, maar sloot op 9 augustus.

Regina was een houten achtbaan, gebouwd door Intamin Amusement Rides. Deze achtbaan opende in 2000 en had een hoogte van 36,7 meter en een lengte van 1334 meter. De topsnelheid bereikte 90 km/h. Over de baan reden drie treintjes, die telkens plaats boden aan 28 personen.

 

 

Wat er nu precies zal gebeuren met de baan of de locatie is momenteel nog niet geweten.