Hersheypark start met bouw megacoaster

Hersheypark is begonnen met de bouw van een nieuwe achtbaan. In een volledig nieuw inkomgebied, onder de naam Chocolate Town, komt er een megacoaster van de Zwitserse bouwer Bolliger & Mabillard (B&M). De opening van het nieuwe geweld is voorzien voor 2020.

 

Hersheypark opende in Hershey, Pennsylvania in het jaar 1907. Het park diende als ontspanningsplek voor de medewerkers van de nabijgelegen chocoladefabriek. Later besloot men om het park open te stellen voor iedereen. Ondertussen groeide het park uit tot bijna een 0,5 km², met dertien achtbanen en tientallen andere attracties.

Volgend jaar plant het park een groots nieuw entreegebied met heel wat nieuwe horeca en winkels. De blikvanger wordt een megacoaster van de Zwitserse bouwer B&M. Details over de nieuwe baan zijn nog niet bekendgemaakt. Het park deelt enkel de slogan “Tallest, fastest, longest, sweetest” mee. Op foto’s is te zien dat de eerste baandelen ondertussen op hun plaats staan.

Een volledig overzicht van het nieuwe gebied kan je terugvinden in ons artikel dat vorig jaar verscheen.