Nieuw entreegebied met achtbaan in Hersheypark voor 2020

Hersheypark, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, plant een volledig nieuwe inkom tegen 2020. In het nieuwe gebied, dat Chocolate Town zal gaan heten, wordt ook een nieuwe megacoaster van B&M gebouwd. Daarnaast krijgt ook de historische carrousel van het park een nieuwe plek. Hersheypark opende in Hershey, Pennsylvania in het jaar 1907. Het park diende als ontspanningsplek voor de medewerkers van de nabijgelegen chocoladefabriek. Later besloot men het park open te stellen voor iedereen. Ondertussen groeide het park uit tot bijna een 0,5 km², met 13 achtbanen en tientallen andere attracties.

 

 

Het park zal een nieuwe inkom en aansluitend entreegebied krijgen onder de noemer Hershey’s Chocolate Town. Op het plein voor de ingangspoortjes komt een nieuwe winkel voor merchandising, Flagship Store genaamd. Daarnaast wordt er ook een banketbakkerij en ijssalon geopend. Tot slot mogen ook nieuwe kassa’s niet ontbreken.

Eenmaal je door de nieuws inkompoort bent gewandeld, loop je recht op de “Kisses Fountain”. Daarnaast zal een megacoaster van B&M de blikvanger worden. Het park zelf pakt uit met “Tallest, fastest, longest, sweetest” als slogan. Meer info over het nieuwe stalen geweld is momenteel nog niet geweten. Naar het nieuwe plein zal ook de oude carrousel uit het huidige Founder’s Way verhuizen. De bezoeker kan ook relaxen in het nieuwe restaurant, de Bar of de Patio. Tot slot krijgt ook Starbucks een eigen zaak in het nieuwe gebied.

De nieuwe zone zal 93m² groot worden. De volledige uitbreiding heeft een prijskaartje van 150 miljoen dollar (= 130 miljoen euro), wat Chocolate Town meteen de grootste investering uit de parkgeschiedenis maakt. De bouw zal in januari starten, de opening is voorzien voor 2020.

Volgend jaar kunnen bezoekers al kennis maken Reese’s Cupfusion. Deze zal de huidige Reese’s Xtreme Cup Challenge vervangen. In het nieuwe verhaal word je uitgedaagd om de Crystal Cup te beschermen, die ’s werelds liefde voor chocolade en pindakaas verzamelt en gebruikt wordt om de fabriek van Reese van stroom te voorzien. Deze Cup wordt aangevallen door de League of Misfit Candy, waarvan je de leden moet raken om punten te verdienen en de fabriek te redden.