Plopsaland De Panne geeft gratis Plopsa abonnement aan buurtbewoners

Plopsaland de panne viert dit jaar haar 20ste verjaardag en om de bewoners van De Panne, Adinkerke te bedanken voor de constructieve samenwerking van de afgelopen 20 jaar geeft Plopsa hen een gratis abonnement.

 

De CEO van Plopsa Group, Steve Van den Kerkhof, laat in zijn brief aan de buurt bewoners weten dat hij beseft dat het niet altijd gemakkelijk is om naast een pretpark te wonen. Denk maar aan de files of het geluid van de attracties en animatie. Het is net daarom dat hij de buurtbewoners nu eens extra in de bloemetjes zetten.

 

Tegelijk laat Steve ook weten dat zij er dagelijks mee bezig zijn om deze overlast zoveel mogelijk te beperken en dat als er conflicten waren in het verleden dat zij altijd samen tot een oplossing gekomen zijn.

De CEO hoopt dat de volgende 20 jaar even constructief kunnen verlopen met een goede verstandhouding tussen het parkmanagement en de buurtbewoners.

Voor de bewoners die reeds een abonnement hebben voorziet Plopsa een gratis abonnement na de vervaldatum van hun gewone abonnement. Verder is het de bedoeling dat dit gratis abonnement jaarlijks vernieuwt kan worden indien de Samenwerking even constructief blijft verlopen.

 

 

Bron: Plopsa