Twee nieuwe attracties voor Le Fleury

Het Franse pretparkje Le Fleury blijft verder investeren in nieuwe attracties. Dit jaar zullen er opnieuw twee nieuwigheden geopend worden. De eerste wordt een theekopjesattractie, de tweede wil het park nog even geheim houden.

 

Nadat Le Fleury vorig jaar de vrijevaltoren La Tour opende en in 2017 de achtbaan Aircraft, komen er dit jaar opnieuw twee nieuwe attracties naar het park. De eerste wordt Les Chopes d’Egill, een theekopjesattractie, geleverd door het Italiaanse bedrijf EOS Rides.

De tweede nieuwigheid wil het park nog even geheim houden welke dit precies wordt, toch kunnen we uit een filmpje, dat  het park deelde op facebook, afleiden dat het gaat om een attractie van het type Mini Challenger van de Italiaanse fabrikant EOS Rides.

 

Beide attracties zullen terug te vinden zijn in een Viking themagebied.

 

Bron en foto’s: Le Fleury