Eerste onderdelen nieuwe achtbaan gearriveerd in Six Flags Discovery Kingdom

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Discovery Kingdom ontving onlangs de eerste onderdelen voor haar nieuwe achtbaan Batman: The Ride. Het park opent dit jaar een zogenaamde free spin achtbaan van S&S Sansei Technologies.

 

Bij het Amerikaanse pretpark Six Flags Discovery Kingdom  kan de opbouw van de nieuwe achtbaan Batman: The Ride van start gaan. Onlangs werden namelijk de eerste onderdelen geleverd.

 

Batman: The Ride wordt de tiende achtbaan van het park en komt te staan vlakbij de achtbanen Joker, Harley Quinn Crazy Coaster en Superman Ultimate Flight. Deze achtbaan is misschien compact, maar heeft heel wat thrill te bieden. Na een optakeling van bijna 40 meter op de verticale lift hill, zorgt deze free spin-achtbaan voor heel wat thrill. De passagiers gaan minstens zesmaal ondersteboven tijdens hun rit, waardoor thrillseekers sensationele momenten beleven als ze in de achtbaan stappen. De bouwer van deze achtbaan is S&S Sansei Technologies.

 

 

Bron en foto: Six Flags Discovery Kingdom