Meneer Kaasgaaf krijgt eigen attractie bij Julianatoren

In april opent Kinderpretpark Julianatoren een nieuwe thrill ride. Een spectaculaire vrijevaltoren, geheel gethematiseerd naar het populaire karakter ‘Meneer Kaasgaaf’. De attractie biedt plaats aan acht personen en is maar liefst tien meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, wordt iedereen langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen. Waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. Een echte attractie voor kids met stalen zenuwen!

 

Zichtbare grote broer

Het Apeldoornse kinderpretpark is ideaal voor gezinnen met kinderen van twee tot ongeveer tien jaar. Met deze nieuwe attractie wil Kinderpretpark Julianatoren de bovenkant van hun doelgroep bedienen. De vrijevaltoren is de grote broer van de populaire attractie ‘De Muizenval’. De nieuwe vrijevaltoren krijgt een prominente plek voor in het pretpark.

 

Attractienaam

Kinderpretpark Julianatoren heeft nog geen naam voor de vrijevaltoren. Op social media gaan zij aankomende week samen met hun fans op zoek naar een naam voor de nieuwe attractie. De bedenker van de nieuwe attractienaam zal samen met Meneer Kaasgaaf de nieuwe attractie feestelijk openen.