Neverland Themepark Projects stopt ermee

Het Belgische themingbedrijf Neverland Themepark Projects, bekend van de decors op Tommorowland, maar ook talrijke projecten in pretparken, heeft de boeken neergelegd. Dit heeft de zaakvoerder Kurt Heerman verteld aan de klanten van het bedrijf.

 

Neverland Themepark Projects is een naam die onder pretparkliefhebbers meer dan bekend is. Het bedrijf bouwt namelijk heel wat theming voor pretparken als Plopsaland. Maar ook festivalgangers zullen dit bedrijf herkennen als de bouwers van de prachtige aankleding die jaarlijks de podia van Tommorowland siert.

Het bedrijf groeide uit van het bouwen van carnavalswagens tot het bouwen van heel wat projecten in pretparken. De eerste projecten in de pretparkwereld kreeg het bedrijf in het toenmalige Melipark, vertelde Kurt Heerman in een interview met onze site.

Het nieuws over de sluiting van het bedrijf werd gecommuniceerd aan de klanten. “Met een klein hartje en bevende stem, melden wij u dat Neverland Themepark Projects niet langer actief is.” Verder wordt verteld dat men er alles aan deed om het bedrijf te redden maar dat een samenloop van omstandigheden aan de basis ligt van de sluiting.

 

Bron: HLN