Aqualibi geeft nieuwe kinderzone een mooi kleurtje

Aqualibi opende vorig seizoen een vernieuwd zwembad met een volledig nieuwe kinderzone. De kinderzone werd Kiddie Bay gedoopt en bevat heel wat waterspelen en sproeiers. Afgelopen onderhoudsperiode werd gebruikt om ook de muren verder af te werken met een fris kleurtje.

 

Met Kiddie Bay opende Aqualibi in 2018 een zone van 700 m² groot vol glijbanen, watersproeiers en ander leuks. In totaal werd 4,2 miljoen euro geïnvesteerd in deze nieuwigheden. Dit geld werd ook gebruikt om het volledige bad een make-over te geven in een mooi Caraïbisch jasje.

Op 14 januari 2019 sloot het waterpark tijdelijk voor onderhoudswerken. Deze zullen aflopen op 1 februari 2019. Wanneer het park heropend, zal de kinderzone alvast een fris nieuw kleurtje hebben.

 

Bron en foto: Aqualibi