Karls Erlebnis-Dorf Koserow krijgt een nieuwe attractie in 2019

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Koserow, dat onderdeel uitmaakt van de Karls Erlebnis groep, opent dit jaar een nieuwe attractie met Erdbär-Turm. Het gaat om een pull up toren van Duitse makelij.

 

In 2019 wacht een nieuwigheid de bezoekers van Karls Erlebnis-Dorf Koserow op. Deze aardbeienboerderij, met pretparkgedeelte, opent een attractie die in het teken staat van deze vruchten.

Met Erdbär-Turm breidt het park haar aanbod uit met een pull up toren, waarbij kinderen zichzelf omhoog hijsen om nadien een zachte vrijeval te maken. De toren heeft een hoogte van tien meter, waardoor de inzittende een leuk overzicht op het park krijgen.

De attractie wordt geleverd door Sunkid Heeghe en opent samen met het nieuwe seizoen op 13 april 2019.

 

Bron en foto: Karls Erlebnis-Dorf Koserow