Churpfalzpark pakt uit met drie nieuwe attracties

Het Duitse pretpark Churpfalzpark zal ook dit jaar verder uitbreiden. Er zullen drie nieuwigheden openen in het aankomende seizoen. Hiermee blijft het park investeren in een familievriendelijk aanbod.

 

Bij Churpfalzpark Loifling kunnen de bezoekers ook dit jaar weer nieuwigheden ontdekken. Maar liefst drie nieuwe attracties zullen geopend worden. De eerste wordt Wasserrutschenparadies, een waterspeelplaats met meerdere glijbanen. Ook zal een nostalgische Carrousel geopend worden en een molen met dolfijntjes. Deze laatste krijgt de naam Island Adventure, de carrousel zal de naam Pferdekarussell dragen.

Vorig jaar opende het park een nieuwe spinning coaster en in 2017 kwamen er zelfs vier nieuwigheden bij.

 

Bron en foto’s: Churpfalzpark