Bellewaerde vaker en langer geopend in 2019

Het Belgische pretpark Bellewaerde, gelegen in de provincie West-Vlaanderen,  zal in 2019 opvallend meer dagen open zijn. Ook zal het pret- en dierenpark de openingsuren uitbreiden. Daarnaast komen er ook meer nocturnes.

 

De grootste verandering is er voor de paasvakantie. In 2018 was het park nog 2 dagen gesloten tijdens deze periode en was het in de week open tot 17 uur. In 2019 zal Bellewaerde alle dagen geopend zijn. Daarnaast worden in de week de openingsuren verlengd tot 18 uur waardoor het park nu alle dagen tot 18 uur geopend is tijdens de Paasvakantie.

Ook in de maand mei zijn er veranderingen. Zo zal het park meer malen tot 18 uur geopend zijn. In de zomer periode worden de 5 nocturne dagen uitgebreid naar 7 nocturne dagen. Daarnaast zullen er ook meer zaterdagen zijn waarop het park tot 19 uur geopend is. Tot slot is er nog de maand september, waar het park tot 19 uur geopend zal zijn, in plaats van 18 uur.

Momenteel is Bellewaerde druk bezig met de bouw van een waterpark. Het waterpark krijgt de naam Bellewaerde Aquapark en moet in het voorjaar van 2019 worden geopend. Het zwemparadijs krijgt verschillende waterslides maar welke deze precies zullen worden is nog niet bekend gemaakt. Het project kan u hier volgen.