Nieuwe attracties voor SeaWorld en Aquatica San Antonio in 2019

SeaWorld en Aquatica San Antonio maakten hun nieuwe aanwinsten voor volgend jaar bekend. Het attractie- en dierenpark SeaWorld San Antonio krijgt er twee nieuwe attracties bij, het bijhorende waterpark Aquatica San Antonio zal een nieuwe glijbaan openen.

 

Het Amerikaanse attractie- en dierenpark SeaWorld San Antonio opent met Turtle Reef volgend jaar een nieuwe zone. In deze zone zullen de bezoekers zeeschildpadden kunnen bewonderen in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. De dieren zijn uitgekozen omdat deze niet meer in het wild uitgezet kunnen worden. Ze zullen wonen in een koraalrijke omgeving en zullen hier samenleven met honderden exotische vissen uit de Caraïben.

Verder zullen in deze zone twee gloednieuwe attracties komen. Riptide Rescue, een klassieke draaimolen, en Sea Swinger, een frisbee.

 

 

Aquatica

Het bijhorende waterpark Aquatica San Antonio pakt volgend jaar dan weer uit met Ihu’s Breakaway Falls. Dit wordt een multi droptower slide. Bij deze glijbanen stap je in een cabine, niet wetende wanneer de vloer onder je weg klapt. Om het nog spannender te maken, worden er drie exemplaren naast elkaar gebouwd.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld